مواد لازم: بادمجان قلمی درشت ۳ عدد گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم عدس ۱/۲ پیمانه برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه آب گوشت ۰٫۵ لیتر پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم  

۲ روش طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ غذای مجلسی و خوشمزه .

 
آشپزخونه لازم ,میزان ,پیمانه ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات لوازم خانه راهبند پارس eryCooper معماری مدرن خوشمزه ترین مزه ها تجویز انواع سمعک گوش نامرئی دانش پرستاری: از کلاس درس تا جامعه