مواد لازم: بادمجان قلمی درشت ۳ عدد گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم عدس ۱/۲ پیمانه برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه آب گوشت ۰٫۵ لیتر پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم  

۲ روش طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ غذای مجلسی و خوشمزه .

 
آشپزخونه لازم ,میزان ,پیمانه ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معتبرترین بروکر فارسی - آموزش فارکس دانلود آهنگ ترکی پالس اکسیمتر چویسمد برای کودکان مطالب جالب 09197977577 | فروش فلزیاب المنتال مولتی bissi جنوب چت آجیل سرا